La Cursa Nocturna dels Mussols ha tancat les inscripcions

0
602

La Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès ja és un èxit de participació, dimecres dia 17 ha tancat inscripcions en arribar als 325 participants previstos, tot i que encara queden 15 places per les curses infantils. Està confirmada la participació dels guanyadors de l’any passat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) i Anna Cos (C.N. Terrassa), a més la cursa que comptarà amb la participació de luxe de la gran campiona Mónica Ardid (U.A. Terrassa), Campiona d’Espanya 2008 i 2009, i actual sots campiona d’Europa, i de Teresa Forn (Running Team) campiona del món al 2003.| La segona edició de la cursa es celebrarà el proper dissabte dia 27 de març. l’Horari de les curses es el següent; la cursa infantil cadet i junior a partir de les 18:00 , i la de adults a les 19:30. Més informació, mapes i tracks de la cursa a: http://www.cursadelsmussols.cat/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.