L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MIJTA MARATÓ DE TERRASSA RECONEGUDA MILLOR ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS EN LA NIT DE L’ESPORT

0
480

El divendres 5 de Març, Terrassa va retre homenatge a l’esport amb la celebració de la gala de l’esport, Premis Esportistes 2009, Trofeu Lluís Francino, que convoca anualment Fotos Francino de Terrassa i que promou l’Ajuntament de Terrassa, amb el Diari Terrassa i que va tenir lloc a l’Hotel D. Cándido d’aquesta població.| En la 35ª edició de la Nit de l’Esportista, en el que la ciutat de Terrassa fa homenatge als esportistes mes destacats de l’any, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, va guanyar el premi a la millor organització d’events esportius, i del que ha esta mereixedor al llarg dels 11 anys de trajectòria en els que organitza no sols la prestigiosa prova de la Mitja Marató de Terrassa, sinó el Circuit de Curses de Terrassa, ara anomenat Activa’t, en el que si comptem 8 proves més locals, a l’igual que col·labora en l’organització de la Mulla’t i Corre que es celebra al Circuit de Catalunya de Montmeló. Els altres premiats van ser : Recolzament i col·laboració econòmica de l’esport : Benitosports. Recolzament escolar a l’esport: Ceip Joan XXIII Millor organització d’events esportius: Associació Mitja Marató de Terrassa Millor entrenador de l’any: Rafa Aguilar (seleccionador de waterpolo masculí) Millor dirigent esportiu: Jesús Cortés (Club Natació Terrassa) Millor equipo de l’any: Equip sènior de hockey masculí de l’Atlètic Esportista promesa de l’any: Sílvia Marceló (básquet femení del Siglo XX) Millor entitat esportiva: Atlètic Terrassa Hockey Club Millor esportista en esports adaptats per discapacitat física: Carles Millera (Tenis taula) Millor esportista en esports adaptats per discapacitat psíquica: equip de gimnàstica del club esportiu PRODIS. Reconeixement i menció especial a José Manuel García i Salillas i Quico Sala, ambdós per a l’organització de l’acte. Millor esportista de l’any: Xavi Hernández (FC Barcelona) Tota una festa de l’esport !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.