Prepara\’t per a la Cursa Bombers

0
352

Els propers 5 dissabtes previs a la cursa, s’organitzaran entrenaments gratuïts perquè et comencis a posar en forma juntament amb altres participants de la cursa. El primer serà aquest dissabte, dia 20 de març. Així doncs, reserva-te’l perquè els entrenadors t’estaran esperant a les 10:00h a BIKILA BARCELONA (Passeig Pujades, 7) per entrenar al Parc de la Ciutadella. Podràs escollir entre 3 nivells (bàsic, intermedi i avançat) per tal que t’apuntis al que millor s’adapti a tu. | I si encara no saps si ets un runner neutre, pronador o supinador, analitza la teva petjada amb els experts del Centre de Podologia Martín Rueda. Recorda que cada corredor necessita un tipus de sabatilles específic per millorar el seu rendiment i evitar lesions. Demana hora per la teva anàlisi a cursabombers.com pel dia 19 o 20 de març a El Corte Inglés de Diagonal (Av. Diagonal 617) o del 14 al 17 d’abril a la Fira del corredor (Poliesportiu de l’Estació del Nord, C/ Nàpols, 42). Estàs a punt per a la Cursa Bombers? Entrena’t per trobar-nos a l’altre costat el proper 18 d’abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.