Prepara\’t per a la Cursa Bombers

0
447

Els propers 5 dissabtes previs a la cursa, s’organitzaran entrenaments gratuïts perquè et comencis a posar en forma juntament amb altres participants de la cursa. El primer serà aquest dissabte, dia 20 de març. Així doncs, reserva-te’l perquè els entrenadors t’estaran esperant a les 10:00h a BIKILA BARCELONA (Passeig Pujades, 7) per entrenar al Parc de la Ciutadella. Podràs escollir entre 3 nivells (bàsic, intermedi i avançat) per tal que t’apuntis al que millor s’adapti a tu. | I si encara no saps si ets un runner neutre, pronador o supinador, analitza la teva petjada amb els experts del Centre de Podologia Martín Rueda. Recorda que cada corredor necessita un tipus de sabatilles específic per millorar el seu rendiment i evitar lesions. Demana hora per la teva anàlisi a cursabombers.com pel dia 19 o 20 de març a El Corte Inglés de Diagonal (Av. Diagonal 617) o del 14 al 17 d’abril a la Fira del corredor (Poliesportiu de l’Estació del Nord, C/ Nàpols, 42). Estàs a punt per a la Cursa Bombers? Entrena’t per trobar-nos a l’altre costat el proper 18 d’abril.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.