Barcelona acollirà els Campionats Mundials d\’Atletisme Junior 2012 i els actes commemoratius del centenari de la IAFF

0
447

Barcelona tornarà a ser capital internacional l\’atletisme el juliol del 2012, quan celebri aquests dos esdeveniments esportius del màxim nivell.
El Consell de la IAFF (International Association of Athletics Federations) ha acordat concedir a la ciutat de Barcelona l\’organització del 14th IAAF World Junior Championships in Athletics de l\’any 2012. La designació, feta ahir a la ciutat de Doha (Qatar), també inclou Barcelona com escenari dels actes commemoratius del seu centenari. | L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha afirmat que \”amb aquesta nova designació, Barcelona segueix la seva consolidació com a capital internacional d\’esdeveniments esportius, demostrant una vegada més la seva capacitat organitzativa i l\’entusiasme popular que generen aquets actes.\” L\’alcalde ha recordat que \”Barcelona viu en aquests moments una gran il.lusió per la candidatura olímpica d\’hivern 2022, alhora que manté en alça el valor de l\’esport de base i el de competició\” En els World Junior Championships in Athletics participen atletes menors de 20 anys (nascuts l\’any 1993 o posteriors en el cas del 2012), i se celebren bianualment des de l\’any 1986, quan va tenir lloc la seva primera edició a Atenes. En aquesta competició hi participaran més de 2.000 atletes i membres dels equips, que formen part de les delegacions de les més de 180 federacions membres de la IAFF. El programa consta de 44 proves amb medalla. El proper mes de juliol se celebraran a Barcelona els Campionats europeus d\’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.