VII Duatló de La Segarra

0
492

Nou Doblet de victòries pels duatletes del Cerrr Strands Triathlon
La Penya Ciclista Cervera va fer un esforç titànic per organitzar amb gran d’èxit la setena edició de la duatló de carretera de La Segarra amb sortida i arribada a Sant Guim de Freixenet ja que la forta nevada caiguda a principis de la setmana passada van deixar totalment colgats de neu els circuits inicialment previstos de cursa a peu i el segment de ciclisme i va obligar a treballar a contrarellotge per fer practicables uns nous recorreguts això si envoltats de neu a lo llarg dels nous traçats. | Tot així es va assolir un nou rècord d’inscrits dels que finalment va creuar la línia de meta 164 participants (17 fèmines) que van deixar enrere en un matí molt solejat però amb temperatures gèlides els primers 5.000 metres de cursa a peu , tot seguit 21 quilometres de ciclisme en un recorregut d’anada i tornada fins la població de Les Oluges i travessants les poblacions de Freixenet i Altadill-Vergós Guerrejat-Montfalcó Murallat , i per acabar els darrers 2.500 metres de cursa a peu. En l’aspecte esportiu victòria pel líder del rànquing dels duatlons de carretera , Sergi Rodríguez (Cerrr Strands Triathlon) amb 24 segons d’avantatge al segon classificat Joan Capdevila (Club Triatló Manresa) i el 3º graó del podi per Sergi Rodríguez (Club Triatló Manresa).A la classificació del clubs , segona victòria consecutiva per l’equip Cerrr Strands Triathlon (Rodríguez-Duarte-Hidalgo) 2º Club Triatló Manresa (Capdevila-Tudela-Rodriguez) 3º Club Natació Prat (Chirico-Zanuy-Fernandez). A la vessant femenina victòria còmoda per Neus Forns (Cerrr Strands Triathlon) amb més d’un minut per davant de la segona classificada Kate Kristi (Club Natació Catalunya) i 3ª posició per la líder del rànquing de duatlons de muntanya , Núria Lauco (Club Triatló Granollers).Per equips també es va produir la segona victòria consecutiva per les representants del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Vassilatos-Hidalgo-Cuevas)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.