JUST SOCIATS s\’ha imposat en la darrera de les proves de la Copa d\’Europa de Raquetes de Neu

0
490

El corredor de CA Manresa i integrant de la sel.lecció catalana de raquetes de neu JUST SOCIATS s\’ha imposat aquest diumenge en la darrera de les proves de la Copa d\’Europa de Raquetes de Neu 2010 que s\’ha celebrat a Thones (França), en l\’anomenada Master des Neiges que cumplia la vint-i-novena edició.| Sobre un traçat de 11 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 600 metres, i amb una participació de mes de 500 corredors. Fins al 4rat quilòmetre la cursa ha estat comandada per un grupet de 4 corredors. Ha estat a partir del quilòmetre 5, quan SOCIATS s\’ha posat al capdavant de la prova, que no ha deixat fins aconseguir la seva primera victòria internacional en una especialitat tan complicada com aquesta. Les posicions de podi han estat: 1er JUST SOCIATS (Catalunya) 57\’12\” 2on XAVI ESPIÑA (Catalunya) 58\’12\” 3er FREDEROC THERISOD (França) 58\’39\” Amb aquest triomf, SOCIATS ha acabat aquesta Copa d\’Europa 2010 amb posició de podi. Concretament, en la tercera posició, a un sol punt del seu company de sel.lecció XAVI ESPIÑA. El Campió d\’Europa 2010 ha estat l\’anglès MARTIN COX. Per altra banda, una altre corredora de casa nostra, la solsonina SILVIA LEAL ha acabat 5ena, i aquesta ha estat tambè la seva posició en la classificació final d\’aquesta Copa d\’Europa 2010. Ara, tant SOCIATS com LEAL tenen per davant tota la temporada de curses de muntanya, en la que tenen dipositats els seus objectius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.