INSCRIPCIÓ a la CURSA de la VILA OLÍMPICA GRATIS

0
864

La prova serà el proper diumenge 20 de JUNY i celebrarà el vintè aniversari. S’espera una participació rècord d’entre 1.500 a 2.000 participants. Els fulls d’informació ja se estan distribuint pels punts d’inscripció habituals. També, enguany es tornarà a realitzar la tradicional cursa infantil. El preu de la Cursa Open és de 13 euros. Tots els atletes que es facin subscriptors de la REVISTA MARATHON durant el mes de MARÇ tindran la inscripció a la prova TOTALMENT GRATIS. A més a més de rebre la revista cada mes els nous socis tindran d’obsequi l’anomenada ‘bandolera del fondista’ i un pantalonet de córrer (tot se’ls enviarà per correu postal amb el número de març). Els que ja són subscriptors tindran un descompte i el mateix pantalonet d’obsequi que se’ls lliurarà a la mateixa cursa, a l’arribada.| Podeu efectuar la subscripció a MARATHON directament a la pàgina web: www.revistamarathon.com o demanar més informació per l’e-mail: revistamarathon@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.