MILLOR MARCA MUNDIAL DE L\’ANY PER ROSA MORATÓ en el català de 10000mll

0
480

Espectacle de molta graduació el viscut aquesta tarda vespre a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de El Congost, en els transcurs del Campionat de Catalunya Absolut de 10000 metres llisos, on les dues millors corredores catalanes de l\’actualitat han aconseguit la marca minima exigida per poder pendre part en els Campionats d\’Europa d\’Atletisme de Barcelona aquest proper Juliol. | Però això no ha estat poc: la navarclina ROSA MARIA MORATÓ (València TyM) ha aconseguit el titol català amb l\’excel.lent marca de 31\’54\”16, que alhora representa nou Rècord de Catalunya, superant els 32\’23\”61 que ella mateixa ostentava des de el 7 d\’abril de 2007 a Ferrara (Itàlia), i alhora aquest registre es la millor marca mundial de l\’especialitat de la present temporada. La seva companya GEMA BARRACHINA ha aconseguit tambè la marca minima exigida, amb un registre de 31\’54\”64 (mmp). El tercer graó del podi ha estat per LIDIA RODRIGUEZ (ISS-L\’H) amb 34\’20\”54. En categoria masculina, s\’ha proclamat campió de Catalunya absolut l\’atleta de CA Manresa ABEL AVILA amb un registre de 30\’37\”88 (mmp). En segona posició, ha entrat el santvicentí ROGER CAMPOY (FCB) amb 30\’39\”59. I la medalla de bronze ha estat per ALEX ALMEIDA (ISS-L\’H) amb 30\’44\”44. Exit manresà i bagenc en aquests catalans de 10000 metres, on els seus atletes han estat els verdaders protagonistes d\’aquesta jornada. A mès d\’ABEL AVILA, cal destacar la 6ena posició d\’IGNASI AVILA amb 30\’46\”97 (mmp), la 9ena posició de DAVID MARTINEZ amb 31\’29\”14 i la 10ena posició de GUILLEM FERNANDEZ amb 32\’06\”79 (mmp). En les categories de veterans, cal destacar el titol català M45 aconseguit per el surienc de CA Manresa RAMON ESQUIUS amb 34\’58\”52, i la medalla de bronze aconseguida per el seu germà ALFONS ESQUIUS amb 35\’34\”41. Titol per el manresà JOSEP PERRAMON (CA Manresa) en la categoria M65 amb un temps de 43\’23\”26, i per JOSEP COMAS (CA Manresa) amb 39\’18\”82. Els espectadors i els atletes que avui han estat a l\’Estadi manresà han gaudit i molt d\’un verdader espectacle atlètic amb la gran actuació portada a terme per ROSA MARIA MORATÓ i GEMA BARRACHINA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.