7a. Jornada de Lliga Catalana de promoció

0
395

El passat dissabte, 13 de març, es va portar a terme la 7a Jornada de la Lliga Catalana de Promoció, la qual es disputar en les Pistes Municipals de “La Muntanyeta” de Calella, sota l’organització del CLUB D’ATLETISME CALELLA. Cal destacar el gran nombre d’atletes que van participar d’arreu de la província. Per part dels atletes locals cal destacar a l’Alex González, de la categoria Aleví Masculí, que va quedar primer en el salt de llargada (3,69m) i en el llançament de pilota (28,29m). Resultats: http://www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2010/lligapromocio/resul-lligacat-calella13310.pdf

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.