Run for (RED)

0
522

Aquests cordons (RED) han estat dissenyats per combatre la SIDA a l’Àfrica, perquè el benefici que generen les seves vendes es destina íntegrament a finançar programes per lluitar contra aquesta malaltia. Aquest any, la Cursa Bombers també és (RED). El proper 18 d’abril, el color vermell estarà present en les sabatilles dels corredors que hagin sol·licitat els seus cordons en la inscripció a la Cursa Bombers. Tant si participes en la cursa com si no, també pots córrer contra la SIDA sumant kilòmetres al repte Run for (RED) de Nike+: cada 100 km acumulats, Nike donarà a aquesta causa el valor d’un pack de cordons. Mira com evoluciona a la pàgina dels Nike+ Ambassadors, al facebook, i suma els teus kilòmetres a Nike+. La lluita contra la SIDA està als teus peus.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.