CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES

0
531

El proper dissabte 13 de març, a l\’Estadi Municipal El Congost de Manresa , se celebrarà el Campionat de Catalunya de 10.000 metres, conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons. El campionat autonòmic es realitzarà en les categories Absolut i Promesa (masculí i femení) i Júnior (masculí), i les categories de veterans. La jornada atlètica començarà a partir de les 16:00 hores amb les curses de categories corresponents a la Reunió de Fons, i les proves de 10.000 m del campionat català arribaran a partir de les 16,50 hores. Els actuals campions catalans absoluts són Toni Bernadó i Lídia Rodríguez, que van aconseguir la victòria la temporada passada a Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.