Ajornat el Campionat de Catalunya de Marató per relleus

0
315

13a Marató per Relleus \”EKIDEN\”
Per causes climatològiques la 13a. Marató per Relleus Ekiden \”Vila de Palafrugell\” – Campionat de Catalunya de Marató per relleus i els 6ens Relleus Populars Vila de Palafrugell (4×5 km) queda ajornada, restant pendent de decidir la nova data, la qual serà comunicada un cop sigui decidida per l\’organitzador.| Aquells clubs que vulguin que els sigui retornat l\’import d\’inscripció hauran de posar-se en contacte amb l\’organitzador (capalafrugell@gmail.com).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.