PARTICIPA EN EL 1er CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA MARATÓ DE BARCELONA!

0
434

Un esdeveniment com la Marató de Barcelona dóna per a una autèntica marató de fotografies.
És per això que us convidem a tots vosaltres, als protagonistes que van convertir la Marató de Barcelona en la millor de tot l’Estat espanyol, que exposeu les vostres fotografies i participeu en el primer concurs organitzat per la Marató. Podeu enviar les vostres fotografies artístiques dels entrenaments previs, de la Marató Expo, de la Breakfast Run, de l’ambient en els punts d’animació i, òbviament, de la carrera. Teniu fins el 21 de març per enviar la vostra instantània a través de la pàgina web www.barcelonamarato.es, i optar així als tres primers grans premis del concurs: un viatge per a dues persones per assistir a la Marató de París pel guanyador, una càmera compacta digital pel segon classificat i un lot de productes Mizuno pel tercer. | El dia 31 de març es donaran els noms dels guanyadors. Demostra que tu també vas viure la Marató dels rècords!Més informació: www.barcelonamarato.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.