La cursa de Bombers supera els 10.000 inscrits

0
415

Tal com anunciava el web, el 2 de març a les 18:00 es varen obrir les inscripcions a la cursa de Bombers-Nike, que tindrà lloc el proper 18 d\’abril. La organització tancarà al arribar als 18.000 inscrits i en una setmana 10.000 participants han formalitzat la seva inscripció superant totes les previsions. Important creixement de les dones que han arribat al 24% dels inscrits. El preu es 13 euros amb xip groc i 16 euros sense xip fins el 14 de març i 19 euros per a tothom després d\’aquesta data, si encara queden inscripcions. Les inscripcions estan obertes per Internet al web de la cursa i a les botigues Botigues Nikerunning.| * Nike swoosh BARCELONA. Les Rambles, 120. Barcelona. * Nike swoosh BARCELONA, C.CIAL L\’ILLA. Diagonal, 545-565. Barcelona. * EL CORTE INGLÉS PORTAL DE L\’ ÀNGEL. Planta de Deportes. Portal de l\’ Àngel, 19-21. Barcelona. * EL CORTE INGLÉS DIAGONAL. Planta de Deportes. Av. Diagonal, 617. Barcelona * DEPORTES ATLETA\’S. Ctra. de la Bordeta, 7. Barcelona. * BIKILA. C/ Pujades, 7. Barcelona. * INTERSPORT QUINZE. Parque Comercial Barnasud. Comerç s/n. (Gavà) * L\’AIRE ESPORTS. Catalunya, 12-18. Granollers. * RUNNER\’S WORLD. Pg. García i Faria, 25-30. Barcelona. * RUNNER\’S WORLD TARRAGONA. C/ Salvador Espriu, 26. Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.