La cursa de Bombers supera els 10.000 inscrits

0
314

Tal com anunciava el web, el 2 de març a les 18:00 es varen obrir les inscripcions a la cursa de Bombers-Nike, que tindrà lloc el proper 18 d\’abril. La organització tancarà al arribar als 18.000 inscrits i en una setmana 10.000 participants han formalitzat la seva inscripció superant totes les previsions. Important creixement de les dones que han arribat al 24% dels inscrits. El preu es 13 euros amb xip groc i 16 euros sense xip fins el 14 de març i 19 euros per a tothom després d\’aquesta data, si encara queden inscripcions. Les inscripcions estan obertes per Internet al web de la cursa i a les botigues Botigues Nikerunning.| * Nike swoosh BARCELONA. Les Rambles, 120. Barcelona. * Nike swoosh BARCELONA, C.CIAL L\’ILLA. Diagonal, 545-565. Barcelona. * EL CORTE INGLÉS PORTAL DE L\’ ÀNGEL. Planta de Deportes. Portal de l\’ Àngel, 19-21. Barcelona. * EL CORTE INGLÉS DIAGONAL. Planta de Deportes. Av. Diagonal, 617. Barcelona * DEPORTES ATLETA\’S. Ctra. de la Bordeta, 7. Barcelona. * BIKILA. C/ Pujades, 7. Barcelona. * INTERSPORT QUINZE. Parque Comercial Barnasud. Comerç s/n. (Gavà) * L\’AIRE ESPORTS. Catalunya, 12-18. Granollers. * RUNNER\’S WORLD. Pg. García i Faria, 25-30. Barcelona. * RUNNER\’S WORLD TARRAGONA. C/ Salvador Espriu, 26. Tarragona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.