V Duatló Ciutat de Manresa

0
337

Doblet pel Cerrr Strands Triathlon , amb les victòries de Roger Roca i Isabel Eizmendi
El Club triatló Manresa va organitzar el passat dissabte amb horari de tarda la V Duatló Ciutat de Manresa ( 3ª prova puntuable per la LLiga nacional de duatlons de carretera i Campionat de Catalunya Universitari) sota un sol radiant , una temperatura primaveral i sense la presencia del temut vent que afegeix dificultat al segment de ciclisme. | La competició es va desenvolupar sota la distancia esprint : primera cursa a peu de 5.000 metres. , 2 voltes a un circuit predominantment d’asfalt amb alguns trams de terra i planer , tot seguit 22 Kms al segment de ciclisme al traçat d’anada i tornada per la mateixa carretera amb sortida de boxes ubicats al costat del pavelló del Congost per anar cap a Sant Joan de Vilatorrada i direcció Fonollosa fins fer un gir de 180º al trencall de Canet de Fanals i tornada a Manresa i per acabar amb una volta de cursa a peu de 2.500 metres.Un total de 293 duatletes (38 fèmines) van establir un nou record de la prova que en l´aspecte competitiu var ser molt emocionant amb una victòria ajustada per Roger Roca (Cerrr Strands Triathlon) només 6 segons per davant de Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) guanyador de la edició de l’any passat i tercer classificat l´esportista local encara a la categoria sub-23 Iñaki Baldellou (Club Triatló Manresa).A la classificació per equips masculins 1º Cerrr Strands Triathlon (Roca-Moreno-Rodriguez) 2º Club Triatló Manresa (Baldellou-Llobet-Rodriguez) 3º Club Natació reus Ploms (Torrades-Escrich-Boneta). A la vessant femenina victòria per la Donostiarra , ex-atleta internacional, Isabel Eizmendi (Cerrr Strands Triathlon) que va liderar la duatló des de el tret de sortida , 2ª classificada per la duatleta de Berga ,Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª classificada , també de la categoria sub-23 , Neus Cayla (Centre de Natació Mataró).Per equips , repeteix el primer lloc de la edició passada el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Anento-Pubill) 2ª Club Natació Reus Ploms (Sánchez-Jordi-Jordi) i 3ª Cerrr Strands Triathlon (Eizmendi-Sáez-Palau).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.