V Duatló Ciutat de Manresa

0
424

Doblet pel Cerrr Strands Triathlon , amb les victòries de Roger Roca i Isabel Eizmendi
El Club triatló Manresa va organitzar el passat dissabte amb horari de tarda la V Duatló Ciutat de Manresa ( 3ª prova puntuable per la LLiga nacional de duatlons de carretera i Campionat de Catalunya Universitari) sota un sol radiant , una temperatura primaveral i sense la presencia del temut vent que afegeix dificultat al segment de ciclisme. | La competició es va desenvolupar sota la distancia esprint : primera cursa a peu de 5.000 metres. , 2 voltes a un circuit predominantment d’asfalt amb alguns trams de terra i planer , tot seguit 22 Kms al segment de ciclisme al traçat d’anada i tornada per la mateixa carretera amb sortida de boxes ubicats al costat del pavelló del Congost per anar cap a Sant Joan de Vilatorrada i direcció Fonollosa fins fer un gir de 180º al trencall de Canet de Fanals i tornada a Manresa i per acabar amb una volta de cursa a peu de 2.500 metres.Un total de 293 duatletes (38 fèmines) van establir un nou record de la prova que en l´aspecte competitiu var ser molt emocionant amb una victòria ajustada per Roger Roca (Cerrr Strands Triathlon) només 6 segons per davant de Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) guanyador de la edició de l’any passat i tercer classificat l´esportista local encara a la categoria sub-23 Iñaki Baldellou (Club Triatló Manresa).A la classificació per equips masculins 1º Cerrr Strands Triathlon (Roca-Moreno-Rodriguez) 2º Club Triatló Manresa (Baldellou-Llobet-Rodriguez) 3º Club Natació reus Ploms (Torrades-Escrich-Boneta). A la vessant femenina victòria per la Donostiarra , ex-atleta internacional, Isabel Eizmendi (Cerrr Strands Triathlon) que va liderar la duatló des de el tret de sortida , 2ª classificada per la duatleta de Berga ,Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª classificada , també de la categoria sub-23 , Neus Cayla (Centre de Natació Mataró).Per equips , repeteix el primer lloc de la edició passada el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Anento-Pubill) 2ª Club Natació Reus Ploms (Sánchez-Jordi-Jordi) i 3ª Cerrr Strands Triathlon (Eizmendi-Sáez-Palau).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.