TOT A PUNT PER LA MARATÓ DELS RÈCORDS

0
425

En el dia previ a la Marató de Barcelona, uns 1.500 corredores ja han escalfat motors participant aquest matí a les 9,30h en la Breakfast Run més multitudinària de les seves quatre edicions. Una cursa de 4 quilòmetres oberta a tots els ciutadans i amb inscripció gratuïta que ha transcorregut pels llocs més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc. Al finalitzar, tots els corredors han gaudit d’un esmorzar popular. D’altra banda, entre les 12h i 14h, ha estat el torn de la Pasta Party, el dinar de germanor que s’ha ofert a la Marató Expo, al pavelló nº 6 de Fira de Barcelona, a tots els inscrits a la Marató.| Al seu torn, la Marató Expo ha continuat funcionant a tota màquina amb més de 90 estands dedicats al món del running. En el seu cicle de conferències, al llarg del matí han iniciat les xerrades el doctor especialitzat en podologia esportiva, Ángel de la Rubia. Ha continuat el triatleta català Marcel Zamora, campió de l’ Enbrunman, una de les competicions de resistència més dures del món i Silvia Tremoleda, dietista i nutricionista representant els Laboratoris Esteve i la beguda isotònica Recuperation. A la tarda ha agafat el relleu el belga Stefaan Engels, qui al llarg del 2010 realitzarà una marató diària. Posteriorment, s’ha projectat el documental de Sergi Gimenez “La distància incerta”, que reflecteix el seguiment de tres persones que van afrontar l’any passat a la Marató de Barcelona, la seva primera cursa de llarga distància. La nutricionista Núria Serra en representació de VITAE, ha clausurat el cicle de conferències. A falta de menys de 24 hores per donar el tret de sortida a la Marató de Barcelona més multitudinària de la seva història, ja està tot a punt. Els 12.162 inscrits ja han passat a recollir el seu dorsal per la Marató Expo i durant el dia d’avui, tots els corredors d’elit han passat a recollir el seu dorsal. L’etíop Gebresilassie Tsegay (dorsal 6), els kenians Jackson Kotut (3) i Samson Kiwai (10) i les kenianes Irene Jelegat (51) i Roman Gebre (53), entre d’altres, ja tenen el seu pitrall amb el que competiran per adjudicar-se la Marató de Barcelona 2010, la marató del rècords.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.