CAMPIONAT DEL MÓN DE VETERANS EN PISTA COBERTA

0
318

Vuit medalles pels atletes catalans Aquest dissabte 6 de març, s’han clausurat els quarts Campionats del Món de Veterans en Pista Coberta que s’han vingut celebrant des del passat dilluns 1 de març a Kamloops, Canadà. Els atletes catalans han obtingut uns excel·lents resultats, aconseguint vuit medalles, una d’or, tres de plata i quatre de bronze. José Navarro (M50) ha estat el gran protagonista, proclamant-se Campió del Món a la modalitat de mitja marató amb un temps de 1h14’55”, aconseguint la medalla d’argent al Cros, i la tercera posició als 3.000 metres amb un temps de 9’59”10. | Eulàlia Torrescasana (W35) s’ha proclamat subcampiona als 400 metres amb un temps de 59”83 i tercera als 200 m amb 27”64. Ramon Estapiña (M60) també s’ha proclamat subcampió en llançament de martell amb un tir de 44,83 metres, i Àngel Joaniquet (M75) ha aconseguit dos medalles de bronze als 60 m tanques amb 12”85 i al triple salt amb 7,48 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.