Barcelona acull aquest diumenge la 30a edició de la Marató amb un rècord de participació

0
344

Aquest diumenge els carrers de Barcelona s\’obriran al pas d\’una de les curses més concorregudes que mai ha acollit la ciutat. La Marató barcelonina arriba a la 30a edició en plena forma, tal com ho corroboren les més de 12.000 persones que s\’hi han inscrit, una xifra que confirma l\’auge de l\’atletisme a casa nostra i la bona salut d\’un esdeveniment esportiu que, més enllà de la seva creixent popularitat, presenta un cartell d\’autèntic luxe amb la destacada presència de diversos atletes africans de primer nivell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.