Barcelona, a punt per a la Marató

0
318

Aquest diumenge, 7 de març, se celebra la Marató Barcelona 2010, en què enguany participaran 12.162 corredors d\’arreu del món i amb forta presència catalana. A banda del vessant esportiu de l\’esdeveniment, a la ciutat tindran lloc també diverses activitats relacionades, com ara concerts, cargolades populars o danses tradicionals, distribuïdes al llarg del recorregut de la Marató. Us ho perdreu? Un any més, la Marató envaeix Barcelona d\’esport i bones vibracions. En l\’edició d\’enguany de la prova atlètica més important de la ciutat, no només es bat el rècord de corredors, amb 12.162 participants (un creixement del 25% respecte a l\’any anterior), sinó que, a més, es pretén parar el cronòmetre per sota de les 2 hores 10 minuts. Per aquest motiu, un grup d\’atletes d\’elit, com ara l\’etíop Gebresilassie Tsegay o els kenyans Jackson Kotut i Samson Kiwai, entre altres, encapçalarà la cursa per batre aquest rècord. A banda dels corredors d\’elit, l\’edició d\’enguany també tindrà gran presència catalana (4.749 corredors) i quatre noms significatius, com són els periodistes Xavier Bonastre i Arcadi Alibés, l\’atleta belga Stefan Engels (conegut com a marathonman, i que aquests dies és a Barcelona fent maratons diàries) i Miquel Pucurull, de 71 anys, un dels pares de la prova barcelonina. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.