Barcelona, a punt per a la Marató

0
463

Aquest diumenge, 7 de març, se celebra la Marató Barcelona 2010, en què enguany participaran 12.162 corredors d\’arreu del món i amb forta presència catalana. A banda del vessant esportiu de l\’esdeveniment, a la ciutat tindran lloc també diverses activitats relacionades, com ara concerts, cargolades populars o danses tradicionals, distribuïdes al llarg del recorregut de la Marató. Us ho perdreu? Un any més, la Marató envaeix Barcelona d\’esport i bones vibracions. En l\’edició d\’enguany de la prova atlètica més important de la ciutat, no només es bat el rècord de corredors, amb 12.162 participants (un creixement del 25% respecte a l\’any anterior), sinó que, a més, es pretén parar el cronòmetre per sota de les 2 hores 10 minuts. Per aquest motiu, un grup d\’atletes d\’elit, com ara l\’etíop Gebresilassie Tsegay o els kenyans Jackson Kotut i Samson Kiwai, entre altres, encapçalarà la cursa per batre aquest rècord. A banda dels corredors d\’elit, l\’edició d\’enguany també tindrà gran presència catalana (4.749 corredors) i quatre noms significatius, com són els periodistes Xavier Bonastre i Arcadi Alibés, l\’atleta belga Stefan Engels (conegut com a marathonman, i que aquests dies és a Barcelona fent maratons diàries) i Miquel Pucurull, de 71 anys, un dels pares de la prova barcelonina. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.