LA MARATÓ EXPO OBRE LES PORTES

0
491

El pavelló nº 6 de Fira de Barcelona, ha obert aquest matí les portes de la Marató Expo, punt de pas de tots els corredors inscrits a la Marató de Barcelona que aquest matí han començat a recollir la seva “Bossa del Corredor”. Els aficionats al món del running, trobaran a la Marató Expo més de 90 estands d’ aquest sector amb les últimes novetats. L’entrada és gratuïta i es podrà assistir a un cicle de conferències relacionades al voltant del sector atlètic.
Marques esportives com Mizuno, Polar, Powerbar o Zeebra, són només algunes de les propostes que podrem veure al llarg d’ aquestes dues jornades de Marató Expo que restarà oberta demà entre 10h i 19.30h. Així mateix, nombroses maratons d’arreu d’Europa són presents a la Fira i diversos fisioterapeutes, massatgistes i podòlegs, també presenten al públic les novetats en el seu àmbit.| L’entitat Jo Dic (Joves Dirigents Catalans), ha inaugurat el cicle de conferències. Ignasi Velasco ha explicat els objectius de la seva entitat que pretén aglutinar joves amb l’objectiu de fomentar l’esport i la solidaritat. Posteriorment, ha estat el torn del belga Stefaan Engels, qui al llarg del 2010 realitzarà una marató diària. Ha tancat la jornada el periodista de TV3 Arcadi Alibés, amb la presentació del seu llibre “Córrer per ser Feliç”, qui realitzarà la seva marató nº 100 aquest diumenge a la Marató de Barcelona. Demà a partir de les 9.30h serà el torn de la Breakfast Run, la cursa de 4kilòmetres que portarà als corredors pels llocs més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc. Els participants hauran de recollir el seu pitrall al recinte de la Marató Expo minuts abans de la sortida i s’acabarà amb un esmorzar popular. Entre 12h i 16h de la tarda, serà el torn de la Pasta Party, el dinar de germanor que s’oferirà a la Expo a tots els inscrits a la Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.