MARATÓ DE BARCELONA: ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

0
408

L’organització de la Marató de Barcelona i les autoritats de l’Ajuntament de Barcelona, s’han reunit aquest matí al Gran Hotel Havana per presentar a premsa, les xifres oficials d’inscrits i els últims detalls de la cursa que tindrà lloc aquest diumenge 7 de març a les 8.30h. Jaume Alguersuari, president de RPM Racing, ha obert l’acte remarcant la importància assolida en aquesta edició de la Marató, que la situa en un primer nivell esportiu, “En els últims anys, hem aconseguit situar la Marató de Barcelona en el primer nivell de les maratons, ja no és una cursa de segona divisió sinó que tenim una cursa al nivell de la Fórmula 1 dins del món de l’atletisme”.| A continuació, ha estat el torn del president de la Marató de Paris, Jöel Lainé, qui ha volgut agrair la feina feta conjuntament entre ASO, RPM i l’Ajuntament de Barcelona portant la Marató de la ciutat, a assolir el seu rècord d’inscrits sobrepassant els 12.000 corredors, “ En pocs anys hem aconseguit fer créixer la Marató dels 4.000 inscrits als més de 12.000. La feina feta entre ASO, RPM i l’Ajuntament de Barcelona, ha estat crucial per aconseguir aquest èxit conjunt.” Després de la projecció d’un vídeo resum de l’edició passada de la Marató, ha estat el torn dels patrocinadors principals de la cursa. D’aquesta manera, la Directora General de Vilella Sports, Sílvia Blanc, ha parlat sobre la presentació a la Marató de Barcelona, del nou software de la marca “Precisión Fit Online” i el Director de Mercats Institucionals de La Caixa, ha ressaltat que la Marató i l’empresa que ell representa, volen transmetre els mateixos valors. Pere Alcober, Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha tancat l’acte fent un balanç de les xifres aconseguides en aquesta edició, un total de 12.162 que representa un augment de participació del 25%. Alcober ha agraït també la feina de l’organització i ha valorat les dades d’inscrits estrangers així com el percentatge d’homes i dones,” La xifra dels 12.162 inscrits és un èxit col·lectiu i reafirma la nostra aposta l’any 2005, confiant l’organització de la cursa a RPM-ASO. Tot i que la participació de dones ha augmentat respecte les anteriors edicions, hem de continuar treballant perquè sigui més elevada.” L’acte ha finalitzat amb l’entrega de pitralls emblemàtics al periodista Arcadi Alibés, qui realitzarà aquest diumenge, la seva marató nº 100, al belga Stefaan Engels que al llarg del 2010 correrà una marató diària, al periodista Xavier Bonastre que farà la seva marató nº 25, a Miquel Pucurull membre destacat de corredors.cat, al corredor de més edat que prendrà part a la Marató, Antonio Huertas de 75 anys i a la participant més jove, Margaux Flannery, de 18 anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.