IV Duatló de Muntanya de Sant Joan de les Abadesses

0
490

Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) Guanyadors absoluts
El Club triatló Sant Joan de les Abadesses , ha assolit un doblet èxit tant a la vessant organitzativa com a la competitiva aquest passat diumenge amb motiu de la la 4ª edició del duatló de muntanya , penúltima prova de la Lliga Nacional i al mateix temps el Campionat de Catalunya del grups d´edats.La competició es va centralitzar la sortida , arribada i boxes al Parc de l´Estació (carretera d´Ogassa) .| El tret de sortida a les 10 del matí en primer lloc per la categoria femenina i dos minuts més tard la categoria masculina ,per començar amb una cursa a peu de 5.400 metres pel mig de prats , boscos i rierols amb un desnivell positiu acumulat de 160 metres , tot seguit el segment de ciclisme de muntanya de 20 quilòmetres amb un 90 % de pista forestal i el 10% restant de senders i corriols , amb un desnivell positiu acumulat de 520 metres i per finalitzar 2.700 metres de cursa a peu. En el aspecte competitiu cal destacar a la categoria masculina , la victòria amb molta autoritat al mantenir-se en tot moment sol al capdavant de la cursa el duatleta de La Jonquera Dídac Cuadros (Club triatló Sant Joan de les Abadesses) reeditant el triomf de l’any passat i sumant la seva segona victòria absoluta ( Cabrils) en una prova de la Lliga Nacional, el 2º lloc Pau Zamora (B-B Triatló L’Ametlla del Vallès) i el 3º graó del podi per Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista).A la vessant dels equips 1º B-B Triatló L´Ametlla del Vallès (Zamora-Fidalgo-Puyal) 2º Club Natació Prat-Triatló (Luis-Salmeron-Sánchez) i 3º lloc pel amfitrió Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuadros-Barris-López).A la categoria femenina autentica exhibició per la guanyadora Emma Roca (CN Prat-Triatló) vigent Campiona de Catalunya de duatló de muntanya i de triatló d’hivern , amb més de tres minuts d’avantatge a la 2ª classificada Merçe Tusell (Club Natació Reus Ploms) completant el podi , la 3ª posició per la líder del rànquing català de l’especialitat Nuria Lauco (Club Triatló Granollers) per equips 1º lloc pel Club Natació Prat-Triatló (Roca-Appel-Zühr).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.