IV Duatló de Muntanya de Sant Joan de les Abadesses

0
302

Dídac Cuadros (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) Guanyadors absoluts
El Club triatló Sant Joan de les Abadesses , ha assolit un doblet èxit tant a la vessant organitzativa com a la competitiva aquest passat diumenge amb motiu de la la 4ª edició del duatló de muntanya , penúltima prova de la Lliga Nacional i al mateix temps el Campionat de Catalunya del grups d´edats.La competició es va centralitzar la sortida , arribada i boxes al Parc de l´Estació (carretera d´Ogassa) .| El tret de sortida a les 10 del matí en primer lloc per la categoria femenina i dos minuts més tard la categoria masculina ,per començar amb una cursa a peu de 5.400 metres pel mig de prats , boscos i rierols amb un desnivell positiu acumulat de 160 metres , tot seguit el segment de ciclisme de muntanya de 20 quilòmetres amb un 90 % de pista forestal i el 10% restant de senders i corriols , amb un desnivell positiu acumulat de 520 metres i per finalitzar 2.700 metres de cursa a peu. En el aspecte competitiu cal destacar a la categoria masculina , la victòria amb molta autoritat al mantenir-se en tot moment sol al capdavant de la cursa el duatleta de La Jonquera Dídac Cuadros (Club triatló Sant Joan de les Abadesses) reeditant el triomf de l’any passat i sumant la seva segona victòria absoluta ( Cabrils) en una prova de la Lliga Nacional, el 2º lloc Pau Zamora (B-B Triatló L’Ametlla del Vallès) i el 3º graó del podi per Sebastià Catllà (Penya ciclista Bonavista).A la vessant dels equips 1º B-B Triatló L´Ametlla del Vallès (Zamora-Fidalgo-Puyal) 2º Club Natació Prat-Triatló (Luis-Salmeron-Sánchez) i 3º lloc pel amfitrió Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuadros-Barris-López).A la categoria femenina autentica exhibició per la guanyadora Emma Roca (CN Prat-Triatló) vigent Campiona de Catalunya de duatló de muntanya i de triatló d’hivern , amb més de tres minuts d’avantatge a la 2ª classificada Merçe Tusell (Club Natació Reus Ploms) completant el podi , la 3ª posició per la líder del rànquing català de l’especialitat Nuria Lauco (Club Triatló Granollers) per equips 1º lloc pel Club Natació Prat-Triatló (Roca-Appel-Zühr).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.