CRITERIUM DE LLANÇAMENTS RFEA

0
525

Aquest dissabte 6 de març, es realitzarà el Criterium de Llançaments d\’Hivern a la Pista d\’atletisme La Salobreja de Jaén. Una desena d\’atletes catalans han estat convidats per la Real Federación Española de Atletismo per a participar en aquesta competició. A la prova de martell femení participaran Laura Redondo (FCB), Laura Rey (ISS-L\’H), Irene Ramos (AAC) i Lídia Gómez (AAC), i en javelina Núria Ferrer (AAC) i Elia Pascual (CA Igualada). En homes, participaran Carles Geronés (AAC) José Javier Ortega (ISS-L\’H) en llançament de pes, Jaume León (AAC) en disc, i Jordi Sánchez (FCB) i Edgar Rodríguez (CA Laietània) en javelina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.