CRITERIUM DE LLANÇAMENTS RFEA

0
341

Aquest dissabte 6 de març, es realitzarà el Criterium de Llançaments d\’Hivern a la Pista d\’atletisme La Salobreja de Jaén. Una desena d\’atletes catalans han estat convidats per la Real Federación Española de Atletismo per a participar en aquesta competició. A la prova de martell femení participaran Laura Redondo (FCB), Laura Rey (ISS-L\’H), Irene Ramos (AAC) i Lídia Gómez (AAC), i en javelina Núria Ferrer (AAC) i Elia Pascual (CA Igualada). En homes, participaran Carles Geronés (AAC) José Javier Ortega (ISS-L\’H) en llançament de pes, Jaume León (AAC) en disc, i Jordi Sánchez (FCB) i Edgar Rodríguez (CA Laietània) en javelina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.