CÓRRER PER SER FELIÇ

0
407

Arcadi Alibés presenta el seu llibre
Aquest dijous 4 de març, a 2/4 de 8 del vespre, esteu convidats a la llibreria Bertrand (Rambla Catalunya 37), on l’Arcadi Alibés presentarà el seu llibre. A la taula hi haurà els seus companys del Departament d’Esports Imma Pedemonte i Xavier Bonastre, i l’Ernest Folch, director del Grup62. El llibre fa un recull de la vida maratoniana de l’Arcadi, que l’ ha portat a córrer 99 maratons arreu del món. També inclou una guia per a tots aquells que s’inicien al món del running.| Aquest diumenge, dia 7, amb motiu de la Marató de Barcelona, l’Arcadi correrà la seva marató número 100 i estarà acompanyat de molts companys de la casa que es posaran les sabatilles de córrer per animar-lo i compartir amb ell alguns quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.