CÓRRER PER SER FELIÇ

0
351

Arcadi Alibés presenta el seu llibre
Aquest dijous 4 de març, a 2/4 de 8 del vespre, esteu convidats a la llibreria Bertrand (Rambla Catalunya 37), on l’Arcadi Alibés presentarà el seu llibre. A la taula hi haurà els seus companys del Departament d’Esports Imma Pedemonte i Xavier Bonastre, i l’Ernest Folch, director del Grup62. El llibre fa un recull de la vida maratoniana de l’Arcadi, que l’ ha portat a córrer 99 maratons arreu del món. També inclou una guia per a tots aquells que s’inicien al món del running.| Aquest diumenge, dia 7, amb motiu de la Marató de Barcelona, l’Arcadi correrà la seva marató número 100 i estarà acompanyat de molts companys de la casa que es posaran les sabatilles de córrer per animar-lo i compartir amb ell alguns quilòmetres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.