ADIDAS MITJA MARATO I 10K DE CAMBRILS

0
449

Si l’impacte d’una cursa es medeix per el nombre d’inscrits podem apuntar sense discussió que la I Mitja Marato de Cambrils i 10 k celebrada el dia dia 28 de Febrer ha tingut un èxit incalculable donat que són molts els que la haguessin volgut correr, i no ha estat possible. Superada la barrera dels 1000 participants, i tancades les inscripcions a 1300 participants 10 dies abans de la carrera, RunnersWorld Tarragona juntament amb Running Solutions, han estat organitzadors d’una primera edició històrica en comparació amb les primeres edicions i no tant primeres d’altres carreres de la provincia.| El nivell atlètic de les modalitats de fons i mig fons ha estat elevat per els temps assolits pels primers classificats, i més en un dia en què el vent ha fet esforçar-se a tots els participants al màxim de les seves possibilitats. En la categoria d’homes, en la Mitja Marató, Ivan Espilez, del Hinaco Monzon, ha encapçalat la classificació, amb un temps de 1:10:20, seguit en el podi per Miquel Blanchart del CA California Sports i Mohssen El Haddad del RunnersWorld Tarragona, amb un temps de 1:10:25, i 1:11:58 respectivament. Pel que fa a la categoria femenina en aquesta modalitat, el Club RunnersWorld Tarragona ha copat dos llocs del podi, el primer per Mireia Sosa, amb un temps de 1:23:11, i el segon per Ester Valenzuela amb 1:26:19. Laura Diez del Ciempes, amb tercer lloc, ha registrat una marca de 1:27:18. En 10 Km, en homes, els tres primers llocs del podi han registrat marques espectaculars. Martin Fiz de Reebok, un dels atletes espanyols amb un palmarès més exitós, ha quedat en segona posició amb un temps de 31:41, superat per Abel Avila de l’Atletic Manresa, que ha arribat a meta 7 segons abans, amb un 31:34 final. Alan Manchado amb un 32:44, s’ha conformat amb sensacional tercer lloc. En categoria femenina, el Club RunnersWorld Tarragona ha tornat a estar representat en el segon lloc per la figura atlètica d’Alicia Bergada, amb un temps de 39:54. Meritxell Bonet amb una marca de 36:53, rodant a un promig de 3:41, i corrent per Canal Isabel II, s’ha fet amb la victòria. Conxi Toscano, de l’Esportiu Penedés, ha completat el podi. La organització de la cursa, encapçalada per Juanan Fernández, no s’ha cansat d’agraïr el suport enorme rebut no només pels atletes inscrits, sinó també per tot el voluntariat, patrocinadors, i institucions de la ciutat de Cambrils. Tampoc ha faltat l’agraïment a tots aquells que s’han quedat sense dorsals, als quals la organització agraeix el seu interès, i comprensió per entendre que per la bona organització de la cursa, no es podia allargar més el període d’inscripcions. De ben segur que el pròxim any assolirà i superarà el nombre d’inscrits aconseguit, i els que s’han quedat amb les ganes de competir, tindran la seva oportunitat de rodar al màxim per el que sense cap dubte després d’avui, és possiblement la mitja més plana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.