16a MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA

0
531

El club Natació Olot organitza la Mitja Marató de la Garrotxa el proper 25 d’abril que passarà per Olot i la Vall d’en Bas. Com a novetat per aquesta edició s’ha introduït el control de la cursa mitjançant xip, bé groc de propietat, o blanc lliurat per l’organització en recollir el dorsal. Les inscripcions s’han de fer en aquesta mateixa web i Championchip és la firma responsable del control. El premi per als atletes que finalitzin la prova serà un pernil, a part dels trofeus corresponents als guanyadors. Alerta!, si hi ha rècord absolut de la prova masculí o femení, un vol en globus per la Garrotxa. La prova puntua per la lliga internet 2010.
L’organització espera superar els 500 atletes de les últimes edicions. Animeu-vos ! i visiteu La Garrotxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.