Voluntaris, el gran capital de Barcelona

0
789

Les diferents campanyes de captació de voluntaris han donat com a resultat un grup humà de més de 3.000 persones que en aquests moments representa el major i més destacat capital de Barcelona 2010. A punt d’iniciar-se les primeres seleccions per distribuir als aspirants als diferents grups de treball, la organització del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 és conscient de l’enorme valor d’aquest col·lectiu i està segura que la seva entusiasta contribució farà possible que l’esdeveniment arribi a l’èxit esperat. Una vegada més, els barcelonins han donat mostres del seu conegut esperit solidari i de la seva capacitat d’oferir de forma desinteressada els seus serveis a un esdeveniment que segurament traspassarà fronteres. Això que alguns anomenen orgull de pertinença i que es resumeix en ganes de col·laborar i poder dir un dia “Jo vaig estar allà”. | |Barcelona 2010 va a ser un esdeveniment esportiu del màxim nivell, però els que ho faran inoblidable seran precisament els voluntaris. Hi haurà voluntaris a l’àrea tècnica o de competició, a premsa, a protocol, als serveis mèdics, a màrqueting o a acreditacions. Hi haurà voluntaris amb fluïdesa en els idiomes que seran els primers en contactar amb els esportistes i els seus acompanyants. I hi haurà que conduiran vehicles i guiaran als grups de visitants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.