Voluntaris, el gran capital de Barcelona

0
977

Les diferents campanyes de captació de voluntaris han donat com a resultat un grup humà de més de 3.000 persones que en aquests moments representa el major i més destacat capital de Barcelona 2010. A punt d’iniciar-se les primeres seleccions per distribuir als aspirants als diferents grups de treball, la organització del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 és conscient de l’enorme valor d’aquest col·lectiu i està segura que la seva entusiasta contribució farà possible que l’esdeveniment arribi a l’èxit esperat. Una vegada més, els barcelonins han donat mostres del seu conegut esperit solidari i de la seva capacitat d’oferir de forma desinteressada els seus serveis a un esdeveniment que segurament traspassarà fronteres. Això que alguns anomenen orgull de pertinença i que es resumeix en ganes de col·laborar i poder dir un dia “Jo vaig estar allà”. | |Barcelona 2010 va a ser un esdeveniment esportiu del màxim nivell, però els que ho faran inoblidable seran precisament els voluntaris. Hi haurà voluntaris a l’àrea tècnica o de competició, a premsa, a protocol, als serveis mèdics, a màrqueting o a acreditacions. Hi haurà voluntaris amb fluïdesa en els idiomes que seran els primers en contactar amb els esportistes i els seus acompanyants. I hi haurà que conduiran vehicles i guiaran als grups de visitants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.