Sant Joan de les Abadesses , seu del Campionat de Catalunya per grups d’edats.

0
468

El Club triatló Sant Joan de les Abadesses , organitzarà aquest proper diumenge la 4ª edició del duatló de muntanya , serà la penúltima prova de la Lliga Nacional i al mateix temps el Campionat de Catalunya del grups d´edats.La competició te la seva sortida , arribada i boxes al Parc de l´Estació (carretera d´Ogassa) i es donarà el tret de sortida a les 10 del matí per començar amb una cursa a peu de 5.400 metres pel mig de prats , boscos i rierols amb un desnivell positiu acumulat de 160 metres , tot seguit el segment de ciclisme de muntanya de 20 quilòmetres amb un 90 % de pista forestal i el 10% restant de senders i corriols , amb un desnivell positiu acumulat de 520 metres i per finalitzar 2.700 metres de cursa a peu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.