Neix el Circuit Run10 Mediterranean Series

0
422

Quatre localitats catalanes faran les primeres proves de les Run10
Mediterranean Series: Roses, Platja D’Aro, Comarruga i Cubelles
Igualada, 22 febrer 2010. L’arribada de la primavera vindrà acompanyada de la creació d’un Circuit de curses populars de 10 quilòmetres, les “Run10 Mediterranean Series”. Aquesta competició s’iniciarà el diumenge 28 de març a Roses (Girona), amb la primera de les quatre proves que completen aquesta primera edició, a la qual seguiran les cites de Platja D’Aro, Comarruga i Cubelles. Els atletes que prenguin part a totes les curses tindran un descompte especial que els permetrà participar a un preu mòdic de 10 euros a cada una i, a més, rebran un record per la seva fidelitat.| Les quatre proves de les “Run10 Mediterranean Series” 2010 tindran com a denominador comú el gran nombre de serveis que s’han posat a l’abast dels participants i dels seus acompanyants. Entre ells destaquen la zona d’aparcament habilitat, guarda‐roba, accés als poliesportius que faran de centre neuràlgic de les competicions, dos avituallaments líquids, una zona infantil, una zona d’exposició de diferents firmes comercials i cronometratge per xip de Championchip. Com a regal especial, els 150 primers inscrits a la prova de Roses rebran una subscripció de sis mesos a la revista Runner’s World totalment de franc. El preu de cada competició serà de 12 euros pels propietaris del xip groc i de 15 per aquells que hagin de llogar un. Des de l’organització es vol premiar als atletes que prenguin part a tres o quatre proves oferint‐los un millor preu quan s’inscriguin a les dues darreres. Aquells que competeixin a tres proves tindran una inscripció final d’11 euros per cursa mentre que aquells que ho facin a les quatre aconseguiran un preu de només 10 euros (sense tenir en compte el lloguer del xip). A més, els participants a les “Run10 Mediterranean Series” que desitgin aconseguir un xip groc ho podran tenir al mòdic preu de 8 euros (8 a les botigues). Els responsables del Circuit han decidit destinar una part dels ingressos per inscripcions a l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una de les entitats més entregades a lluitar per la qualitat de vida i estabilitat familiar dels nens malalts de càncer. Per a més informació sobre el Circuit “Run10 Mediterranean Series” us podeu posar en contacte amb els organitzadors mitjançant el número de telèfon 93 116 01 41 o bé per la web oficial: www.run10.net, que tindreu operativa els pròxims dies.
RUN10 MEDITERRANIAN SERIES 2010 Calendari: 28/03/2010 Roses (Girona). Sortida: 10:00h 11/04/2010 Platja D’Aro (Girona). Sortida: 10:00h 09/05/2010 Comarruga (Tarragona). Sortida: 10:00h 16/05/2010 Cubelles (Barcelona). Sortida: 10:00h

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.