La Cursa de Sant Boi tanca inscripcions amb rècord

0
492

Seguint el creixement de participació de totes les curses, la cursa popular de Sant Boi ha tancat inscripcions amb anticipació al arribar als 1200 inscrits. Podeu consultar el llistat dels inscrits amb el dorsal al web.A l\’apartat masculí Jordi Escoriza, Joan Herrera i Antonio Sevillano lluitaran pels primers llocs i cartell de luxe a l\’apartat femení amb la francesa Kenza Wahbi i la catalana/magribina Hasna Bahom. A destacar la participació d\’en Arcadi Alibés que farà la seva cursa 100 de 10K, que afegeix a les 100 mitges que va aconseguir el diumenge passat a Gavà i a les 100 maratons que farà a Barcelona el proper 7 de març. Amb motiu d’aquest triplet galàctic, Arcadi Alibés ha escrit un llibre on explica les seves sensacions: \”Córrer per ser feliç\” (Ara Llibres) que presentará a la Llibreria Bertrand, Rambla de Catalunya 37, dijous 4 de març a 2/4 de 8 del vespre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.