El Prat del Llobregat , acull el Campionat Nacional per equips de duatló de Carretera.

0
417

Doble proposta ja que el dissabte a la tarda al Parc Nou del Prat del Llobregat hi haurà el Campionat de Catalunya per equips de duatló de carretera, en un format contrarellotge i molt espectacular tota vegada que els equips participants d’un minin de tres i un màxim de cinc duatletes tenen que anar junts en tot moment a lo llarg de la cursa , creuant plegats la meta un minin de tres components.La prova programada sota la distancia sprint , es a dir 5 quilòmetres de cursa a peu , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i els darrers 2 quilometres de cursa a peu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.