Cros de Muntanya de Can Caralleu

0
491

La X edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu es correrà dissabte 10 d\’abrilz
Dissabte 10 d\’abril Can Caralleu acollirà la desena edició del Cros de Muntanya, una prova especialment indicada per als amants de les curses de muntanya. La sortida és a la instal·lació i el circuit passa pel parc de l’Oreneta i Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el Turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir per pistes, corriols i obstacles naturals.| Enguany el recorregut total és de 10\’5 quilòmetres, i s’hi poden trobar diversos obstacles naturals i la cota màxima és Sant Pere Màrtir amb 391 metres. El desnivell total és de 1.340 metres i el desnivell positiu 670 metres. Es lliuraran 3 premis per cada categoria d’edat i de sexe i, per equips Femení i Masculí. Els equips han d’estar formats per 5 homes en la categoria masculina, i 3 dones en la femenina. Cal fer la inscripció de tots els components amb el mateix nom d’equip. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu. Tindran servei de guarda-roba i mainadera infantil (espai natura). La sortida de tots els corredors és a les 10’30 hores i el tancament de l’arribada és a les 12’30h. A les 12’45 es farà l’entrega de premis individuals i d’equips. A les 13h es començarà el sorteig d’obsequis i la botifarrada. Dissabte 27 de març es farà una sortida de reconeixement del circuit Tots els inscrits que ho desitgin podran participar dissabte dia 27 de març a les 10h a l’entrenament de reconeixement del circuit dirigit per Ricard Vila, amb acompanyament de corredors a diferents ritmes. Inscripció gratuïta a l’Administració de Can Caralleu Inscripcions al Cros Les inscripcions es faran a través d\’Internet fins divendres 26 de març o fins que s’exhaureixin els 400 dorsals. El preu de la inscripció és de 12 € i inclou samarreta tècnica, bossa amb obsequis, avituallament, sorteig de material i botifarrada, servei de mainadera i l’ús dels vestidors del centre. El cronometratge és amb xip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.