CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
312

El proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil i juvenil a Vilafranca del Penedès. Mig miler d\’atletes participaran en aquests campionats autonòmics. El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 97 i 98, i que aquest any arriba a l’onzena edició, es realitzarà el dissabte 27 en jornada matinal a partir de les 10:30 hores. El campionat juvenil se celebrarà el diumenge 28 en jornades de mati i tarda. Aquest autonòmic, que arriba a l\’edició número vint-i-cinc, està destinat als atletes nascuts al 98 i 94.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.