PortAventura aposta per l’esport amb la I Cursa 10km

0
2651

El diumenge 25 d’abril s’organitza la I Cursa PortAventura 10km, en el marc del quinzè aniversari del parc PortAventura organitza, en col•laboració amb RunnersWorld Tarragona, la primera edició de la Cursa PortAventura 10km. La prova, de caràcter popular, tindrà lloc el diumenge 25 d’abril a les 09h, amb sortida des del Centre de Convencions. La cursa atlètica s’emmarca dins els actes commemoratius del 15è aniversari del parc, tot i que el seu caràcter no serà puntual i tindrà continuïtat en el temps. | Aquesta I Cursa PortAventura 10km es desenvoluparà, en gran part, per les instal•lacions del parc. La sortida i l’arribada estaran situades al Centre de Convencions, i al llarg de la prova, els atletes hauran de recórrer diferents àrees temàtiques fins el Beach Club, on agafaran el camí de tornada. Una bona oportunitat per celebrar el 15è aniversari de PortAventura en un traçat força espectacular i original. L’hora de sortida de la prova serà les 09h, i es preveu que els primers classificats arribin a meta a les 09.30h-09.35h. Ja a les 11h es procedirà al lliurament dels trofeus als tres primers classificats de la general en categoria masculina i femenina, així com al primer classificat sènior (18-39 anys), +40, +50 i +60, tant en homes com en dones. L’atleta tarragonina Natàlia Rodríguez, internacionalment coneguda pel seu extens palmarès en la prova de 1.500 metres, serà l’encarregada de lliurar les copes. El preu de la inscripció és de 15 euros (assegurança mèdica inclosa), que es podrà formalitzar a través del web www.cursaportaventura.es o presencialment a les botigues RunnersWorld de Tarragona (c/Salvador Espriu, 26) i Barcelona. L’organització ha establert un límit de 1.500 participants. El període d’inscripcions s’obre el dilluns 1 de març. Aposta també per l’esport Amb aquesta acció, PortAventura demostra el seu ferm compromís per l’esport, apostant una vegada més en l’organització i suport d’un esdeveniment esportiu. El departament Business & Events de PortAventura és versàtil, i després de les experiències del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada i la prova de SuperMoto GP, ofereix a totes les persones interessades l’oportunitat de gaudir d’aquesta prova atlètica en el marc del 15è aniversari del parc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.