TU POTS!!!!: VINE A CÓRRER AMB NOSALTRES

0
381

En motiu de la celebració del “X Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué” el diumenge 9 de maig de 2010, el club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega organitzem, un cop més, el curs TU POTS!!!!. Es tracta d’un programa d’entrenaments personalitzats, de nivell principiant, adreçat a persones que desitgin córrer el Quart de Marató (10.5 km) i que no estiguin entrenades. Aquest curs també esta dirigit tothom qui vulgui iniciar-se en una activitat fàcil, senzilla, barata i bàsica per a tots els esports: CÓRRER. El, TU POTS !!! és la continuïtat d’una iniciativa encetada l’any 2009 i que va tenir una bona acollida entre tots els amants d’aquest esport i que no s’atrevien a participar en una cursa. Nosaltres us ho posarem molt fàcil!!!!!| Aquest programa d’entrenaments “a la carta” es fa a partir d’un esquema individual per a cada participant començant des del nivell principiant, que consisteix en combinar el córrer amb el caminar en petits intervals de temps per tal de poder assolir més resistencia i així garantir l’acabament de la cursa, al maig, o l’inici del “running” com a activitat saludable i quotidiana. La preparació es fa de manera amena i senzilla, amb companys i companyes d’entrenament en un ambient rel•laxat i divertit. El curs està impartit i dirigit per atletes veterans i experimentats dels 100 x 100 Fondistes de Tàrrega. Es durà a terme els dimarts a les vuit del vespre (20.00h) i els diumenges a dos quarts d’onze del matí (10.30 h). Cal desctacar, per aquesta edició, l’acord de col.laboració amb el Centre Podològic Tàrrega i la seva directora Sra. Anna Tribó, (Podòloga i Màster en Ciencies Mèdiques Aplicades a l’Activitat Física i l’Esport), i amb el centre Fisalut, de la mà del Sr. Bart Loomans, fisioterapeuta, corredor de fons i ex-president del nostre club. Ambdós ens oferiran consells teòrics i pràctics sobre la realització d’una bona activitat física, una correcta preparació del peu, uns adequats estiraments per a la prevenció de lesions, els tipus de lesions més freqüents, els programes d’entrenament, etc. La durada de l’entrenament serà d’una hora aproximadament per a cadascuna de les sesions. Així, a més de passar una estona practicant l’esport que ens agrada, assolirem actituds que ens ajudaran a mantenir una vida més llarga, confortable i saludable. La data d’inici del “TU POTS!!!” serà el diumenge 7 de març a dos quarts d’onze del matí (10.30h) al parc de Sant Eloi, al costat de l’aparcament. Les inscripcions es poden fer, GRATUïTAMENT, per telèfon al número 655107339 o per email al següent correu: info@fondistestarrega.com. Trobareu més informació al web http://www.fondistestarrega.com No tens excusa per no córrer, vine i entrena’t amb nosaltres…TU POTS!!!! Club d’Atletisme 100 x 100 Fondistes de Tàrrega http://www.fondistestarrega.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.