TU POTS!!!!: VINE A CÓRRER AMB NOSALTRES

0
557

En motiu de la celebració del “X Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué” el diumenge 9 de maig de 2010, el club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega organitzem, un cop més, el curs TU POTS!!!!. Es tracta d’un programa d’entrenaments personalitzats, de nivell principiant, adreçat a persones que desitgin córrer el Quart de Marató (10.5 km) i que no estiguin entrenades. Aquest curs també esta dirigit tothom qui vulgui iniciar-se en una activitat fàcil, senzilla, barata i bàsica per a tots els esports: CÓRRER. El, TU POTS !!! és la continuïtat d’una iniciativa encetada l’any 2009 i que va tenir una bona acollida entre tots els amants d’aquest esport i que no s’atrevien a participar en una cursa. Nosaltres us ho posarem molt fàcil!!!!!| Aquest programa d’entrenaments “a la carta” es fa a partir d’un esquema individual per a cada participant començant des del nivell principiant, que consisteix en combinar el córrer amb el caminar en petits intervals de temps per tal de poder assolir més resistencia i així garantir l’acabament de la cursa, al maig, o l’inici del “running” com a activitat saludable i quotidiana. La preparació es fa de manera amena i senzilla, amb companys i companyes d’entrenament en un ambient rel•laxat i divertit. El curs està impartit i dirigit per atletes veterans i experimentats dels 100 x 100 Fondistes de Tàrrega. Es durà a terme els dimarts a les vuit del vespre (20.00h) i els diumenges a dos quarts d’onze del matí (10.30 h). Cal desctacar, per aquesta edició, l’acord de col.laboració amb el Centre Podològic Tàrrega i la seva directora Sra. Anna Tribó, (Podòloga i Màster en Ciencies Mèdiques Aplicades a l’Activitat Física i l’Esport), i amb el centre Fisalut, de la mà del Sr. Bart Loomans, fisioterapeuta, corredor de fons i ex-president del nostre club. Ambdós ens oferiran consells teòrics i pràctics sobre la realització d’una bona activitat física, una correcta preparació del peu, uns adequats estiraments per a la prevenció de lesions, els tipus de lesions més freqüents, els programes d’entrenament, etc. La durada de l’entrenament serà d’una hora aproximadament per a cadascuna de les sesions. Així, a més de passar una estona practicant l’esport que ens agrada, assolirem actituds que ens ajudaran a mantenir una vida més llarga, confortable i saludable. La data d’inici del “TU POTS!!!” serà el diumenge 7 de març a dos quarts d’onze del matí (10.30h) al parc de Sant Eloi, al costat de l’aparcament. Les inscripcions es poden fer, GRATUïTAMENT, per telèfon al número 655107339 o per email al següent correu: info@fondistestarrega.com. Trobareu més informació al web http://www.fondistestarrega.com No tens excusa per no córrer, vine i entrena’t amb nosaltres…TU POTS!!!! Club d’Atletisme 100 x 100 Fondistes de Tàrrega http://www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.