Corre Girona! Company Challenge

0
394

Corre Girona és una sèrie de curses entre empreses per a aconseguir premis i el prestigi com l’empresa que està més en forma. La cursa d\’Esports Parra el 11 d\’abril, inclourà per primera vegada una carrera d \’empreses amb tres categories, masculina, femenina i mixtes. Cada equip format per tres corredors es classificarà amb el temps acumulat dels mateixos. Amb cada inscripció es donarà un plan d\’entrenament per a baixar de 60, 50, 0 40 minuts, i una tarja comercial per a gaudir de descomptes en botigues de Girona. Per mes informació sobre les carreres d\’ empreses i inscripcions dirigiu-vos a: www.corregirona.macstrong.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.