Corre Girona! Company Challenge

0
313

Corre Girona és una sèrie de curses entre empreses per a aconseguir premis i el prestigi com l’empresa que està més en forma. La cursa d\’Esports Parra el 11 d\’abril, inclourà per primera vegada una carrera d \’empreses amb tres categories, masculina, femenina i mixtes. Cada equip format per tres corredors es classificarà amb el temps acumulat dels mateixos. Amb cada inscripció es donarà un plan d\’entrenament per a baixar de 60, 50, 0 40 minuts, i una tarja comercial per a gaudir de descomptes en botigues de Girona. Per mes informació sobre les carreres d\’ empreses i inscripcions dirigiu-vos a: www.corregirona.macstrong.es.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.