Nuria Ferrer, Subcampiona de Catalunya d’hivern en pes i javelina.

0
1981

Dues medalles i marques prometedores
Subcampiona de Catalunya d’hivern en javelina amb 47m08cm Subcampiona de Catalunya de pes en pista coberta amb 12m92cm Cap de setmana intens per l’atleta barberenca de l’Agrupació Atlètica Catalunya Núria Ferrer. Dissabte a Serrahima va participar al Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern afegint una nova medalla al seu ampli historial. Es tracta de la 16a medalla en campionats catalans absoluts en javelina, la 6a d’argent. | I el millor no va ser la posició sinó la marca, 47m08cm, la millor d’aquesta temporada on porta una progressió molt prometedora tenint en compte que Ferrer està preparant la temporada pensant en l’estiu. Es va estrenar amb 42m59cm, va fer 46m24cm a la segona competició i ara se situa per sobre dels 47m. La incomprensible decisió del responsable de llançaments de la RFEA de no convidar-la al Criterium Nacional de Llançaments que es disputarà a Jaen el proper 6 de març, tot i que la barberenca és l’actual subcampiona d’Espanya i 3a del rànquing de la temporada passada, li permetrà centrar-se novament en els entrenaments fins a les primeres competicions de la temporada a l’aire lliure que seran a la Lliga de Divisió d’Honor. Diumenge a Vilafranca va disputar un nou Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Es va tornar a penjar una medalla d’argent, en aquest cas la 15a medalla en un català absolut en pes sent el 12è subcampionat en aquesta prova dominada per l’olímpica reusenca Iratxe Quintanal. Però enguany la medalla té més valor, ja que la va guanyar en la final de pista coberta de més nivell de la història, ja que hi prenien part 6 atletes amb marques personals per sobre dels 12m. A més, la barberenca va millorar la seva marca personal en pes, tot i portar varies temporades sense entrenar aquesta prova. Va llançar 12m92cm, 13 centímetres més que el seu anterior registre que ja tenia 11 anys. Aquesta marca, de ben segur, li permetria participar al Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta del proper cap de setmana a València, però la barberenca ha rebutjat el que seria la seva segona experiència en aquesta competició en considerar la prova de pes com una distracció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.