ISRAEL, PRIMER EQUIP QUE ENVIA LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA

0
323

Israel és el primer equip que ha enviat la inscripció preliminar d’atletes i degut a això ja és a la llista de participants al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. La selecció israeliana estarà formada, segons aquest primer document, per 13 atletes, deu homes i tres dones. Aquesta participació dels atletes jueus serà la sisena a la història del Campionat d’Europa d’Atletisme. Van debutar al 1990, a l’edició celebrada a Split, i des d’aleshores han competit a cinc torneigs als quals han obtingut dues medalles d’or.| Alex Averbukh és la gran figura de l’equip, tot i que encara no està confirmada del tot la presència d’aquest saltador de perxa que va abandonar Rússia a finals dels noranta per aconseguir la nacionalitat israeliana al 1999. Tant a Munich 2002 com a Göteborg 2006 es va proclamar campió europeu de salt de perxa. Pel que fa a la representació femenina, la figura més important d’Israel en aquests moments és la corredora de tanques Irina Lenskiy, amb una millor marca de 12.80. L’estiu passat, al Campionat del Món celebrat a Berlín, va assolir les semifinals. El termini per formalitzar aquest pas previ a la inscripció d’atletes finalitza el pròxim dissabte 27 de febrer. Els equips disposaran de temps fins el 18 de juliol per fer les modificacions pertinents. Aquell dia a les 12 de la nit quedarà definitivament tancada la inscripció per competir a Barcelona 2010.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.