ISRAEL, PRIMER EQUIP QUE ENVIA LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA

0
421

Israel és el primer equip que ha enviat la inscripció preliminar d’atletes i degut a això ja és a la llista de participants al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. La selecció israeliana estarà formada, segons aquest primer document, per 13 atletes, deu homes i tres dones. Aquesta participació dels atletes jueus serà la sisena a la història del Campionat d’Europa d’Atletisme. Van debutar al 1990, a l’edició celebrada a Split, i des d’aleshores han competit a cinc torneigs als quals han obtingut dues medalles d’or.| Alex Averbukh és la gran figura de l’equip, tot i que encara no està confirmada del tot la presència d’aquest saltador de perxa que va abandonar Rússia a finals dels noranta per aconseguir la nacionalitat israeliana al 1999. Tant a Munich 2002 com a Göteborg 2006 es va proclamar campió europeu de salt de perxa. Pel que fa a la representació femenina, la figura més important d’Israel en aquests moments és la corredora de tanques Irina Lenskiy, amb una millor marca de 12.80. L’estiu passat, al Campionat del Món celebrat a Berlín, va assolir les semifinals. El termini per formalitzar aquest pas previ a la inscripció d’atletes finalitza el pròxim dissabte 27 de febrer. Els equips disposaran de temps fins el 18 de juliol per fer les modificacions pertinents. Aquell dia a les 12 de la nit quedarà definitivament tancada la inscripció per competir a Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.