CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA ALEVÍ, INFANTIL, CADET I VETERÀ

0
400

Aquest diumenge 21 de febrer, s\’ha disputat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual i per Equips de les categories Aleví, Infantil, i Cadet, i el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual de Veterans, organitzat per la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, en el marc del XIXè Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica – Memorial Paco Águila.| Els campions autonòmics de les categories de promoció han estat Quim Pueyo (ISS-L\’H) i Alícia Castejón (ISS-L\’H) a la categoria aleví, Daniel Bocos (ISS-L\’H) i Natàlia Núñez (ISS-L\’H) a la categoria infantil, i Marc Guerrero (ISS-L\’H) i Sandra Troyano (ISS-L\’H) a la categoria cadet. A la classificació per clubs, l\’ISS-L\’Hospitalet ha guanyat el títol en totes les categories, excepte en les d\’aleví masculí, que ha vençut la UGE Badalona, i la de cadet masculí que ha guanyat el Pratenc AA. A la categoria de veterans, la cursa ha estat guanyada per Ignasi Melo (UA Rubí) que s\’ha proclamat campió a la categoria M-55, i Carmen García (Pratenc AA) que ha estat la campiona de la categoria F-45.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.