CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA ALEVÍ, INFANTIL, CADET I VETERÀ

0
310

Aquest diumenge 21 de febrer, s\’ha disputat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual i per Equips de les categories Aleví, Infantil, i Cadet, i el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual de Veterans, organitzat per la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, en el marc del XIXè Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica – Memorial Paco Águila.| Els campions autonòmics de les categories de promoció han estat Quim Pueyo (ISS-L\’H) i Alícia Castejón (ISS-L\’H) a la categoria aleví, Daniel Bocos (ISS-L\’H) i Natàlia Núñez (ISS-L\’H) a la categoria infantil, i Marc Guerrero (ISS-L\’H) i Sandra Troyano (ISS-L\’H) a la categoria cadet. A la classificació per clubs, l\’ISS-L\’Hospitalet ha guanyat el títol en totes les categories, excepte en les d\’aleví masculí, que ha vençut la UGE Badalona, i la de cadet masculí que ha guanyat el Pratenc AA. A la categoria de veterans, la cursa ha estat guanyada per Ignasi Melo (UA Rubí) que s\’ha proclamat campió a la categoria M-55, i Carmen García (Pratenc AA) que ha estat la campiona de la categoria F-45.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.