5 Milles Femenines a Valldoreix

0
468

El proper diumenge 7 de març de 2010 tindrà lloc als nostres carrers la setena edició de les 5 Milles Femenines a Valldoreix, una cursa adreçada exclusivament a dones que organitza la nostra vocalia d’esports dins dels actes del Dia Internacional de la Dona. Aquesta iniciativa esportiva, innovadora i única a Catalunya, en aquest setè any de realització pretén batre records de participació una vegada consolidada al panorama esportiu català. Aquest any, la cursa també apareix dins del calendari de curses de fons de la Federació Catalana d’ Atletisme.| Dues modalitats i distàncies la composen, per una banda, des de les 10’00h del matí correran nenes i noies de totes les escoles i Instituts de Sant Cugat i altres municipis i a partir de les 11’00h es donarà la sortida a les categories absolutes en distàncies d’una i 5 Milles. Tota la informació tècnica i full d’inscripció es troba al nostre web www.valldoreix.cat Les inscripcions són totalment gratuïtes i finalitzen el 2 de març. Una atleta catalana de reconegut palmarès serà homenatjada en finalitzar la cursa absoluta, com a punt final a la matinal esportiva. Per a dur a terme la Cursa 5 Milles Femenines comptem amb el suport de les institucions Diputació de Barcelona i Consell Català de l’Esport que contribueixen cada any a la difusió i renom de la Cursa arreu de Catalunya. Agrairíem molt poder tornar a comptar en aquesta edició de la seva presència i de la del seu que cada any en ajuden moltíssim a la promoció d’aquest esdeveniment d’esport femení.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.