19è Ciutat de Badalona de Marxa – Memorial Paco Águila

0
377

Un matí de marxa a Badalona. Amb una bona participació escolar, se ha realitzat el 19è Ciutat de Badalona de Marxa – Memorial Paco Águila, juntament amb el Campionat de Catalunya escolar i veterans. A la prova absoluta masculina sobre 10 Km a guanyat Claudio Villanueva de l\’ISS L\’Hospitalet amb 45\’31\” i a la femenina la Burgalesa Lorena Castrillo del Anta Banderas amb 45\’48\”. L\’organització de la UGE BADALONA amb l\’Ajuntament de la ciutat a donat peu a una gran matinal atlètica, per donar empenta a la Marxa Atlètica catalana.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.