Myotest i MyotestRUN fan més fàcil l’entrenament

0
433

Són uns moderns aparells de medició i optmització del rendiment muscular
Estan pensats per a esportistes de tots els nivells i són adequats per a la majoria de modalitats esportives Els aparells Myotest i Myotest RUN són una revolució per a l’entrenament de la majoria de modalitats esportives. La seva lleugeresa i les possibilitats d’utilitzar-lo en qualsevol lloc el fan únic. Els aparells Myotest són el primer dispositiu compacte que mesura i optimitza la preparació i el rendiment muscular de l’esportista. El Myotest dóna resposta a les necessitats dels esportistes de tots els nivells que volen millorar el seu rendiment i volen portar el control de la seva evolució i la seva millora. | Com a complement, el Myotest pot anar acompanyat d’uns softwares específics. El Myotest Extension Coach és una eina per a gestionar tots els resultats d’un equip, gràcies a l’ampliació a 20 usuaris respecte els cinc esportistes que es poden controlar simultàniament amb el Myotest. Per la seva banda el Myotest PRO està pensat per als professionals de l’esport, ja que permet disposar d’anàlisis biomecàniques de les proves realitzades pels esportistes. També disposa de totes les funcions del Myotest a través de la plataforma web. El Myotest RUN està dirigit de forma especial als corredors de fons i de mig fons, tot i que això no descarta que pugui ser utilitzat per esportistes d’altres disciplines. Millorar el rendiment Amb el Myotest és possible donar resposta a les exigències de millora des d’un punt de vista quantitatiu, de forma ràpida i accessible a tots els esportistes. Myotest controla constantment el progrés, l’eficàcia del programa d’entrenament i fins i tot el nivell de fatiga. L’aparell proporciona indicacions precises per millorar el rendiment. Calcula el perfil muscular i les càrregues d’entrenament òptimes per obtenir els resultats desitjats en el plaç més breu possible. Amb el Myotest es poden analitzar i comparar els resultats amb el pas del temps. També es poden comparar amb els resultats d’altres usuaris – amics, companys d’equip, esportistes d’elit…- Management i Assistència Tècnica a Entitats (MATE) és el distribuidor oficial a l’estat espanyol i a Andorra d’aquest producte que ja està força implantat en un país com França, on moltes federacions importants (natació, triatló, bàsquet…) i clubs ja treballen amb el Myotest. Per a informar-se amb més detall podeu accedir a l’enllaç http://www.emate-sports.com/cas/myotestindex.html, o bé contactar amb MATE trucant al 902747987 o bé accedint als perfils de facebook (www.facebook.com/matesport) o twitter (www.twitter.com/matesports).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.