MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME

0
194

A BON RITME LES INSCRIPCIONS
L\’organització posa 4 punts presencials, a part del sistema online
Comença a accelerar-se el ritme d\’inscripcions per a la segona edició de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME, que té com a límit 2200 dorsals, enguany no ampliables. El sistema per inscriure\’s és a través del formulari online que hi ha a la pàgina web oficial, però l\’organització ha establert 4 punts presencials per facilitar la inscripció a tots els esportistes| – MARESME (Botiga CP Running de Calella) – BARCELONA (Botiga Runnersworld) – TARRAGONA (Botiga Runnersworld) – MADRID (Botiga Runnersworld)

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.