MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME

0
308

A BON RITME LES INSCRIPCIONS
L\’organització posa 4 punts presencials, a part del sistema online
Comença a accelerar-se el ritme d\’inscripcions per a la segona edició de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME, que té com a límit 2200 dorsals, enguany no ampliables. El sistema per inscriure\’s és a través del formulari online que hi ha a la pàgina web oficial, però l\’organització ha establert 4 punts presencials per facilitar la inscripció a tots els esportistes| – MARESME (Botiga CP Running de Calella) – BARCELONA (Botiga Runnersworld) – TARRAGONA (Botiga Runnersworld) – MADRID (Botiga Runnersworld)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.