La Mitja de Gavà-Castelldefels bat el rècord d\’inscrits de sempre i aporta millores tecnológiques

0
335

La Mitja de Gavà-Castelldefels bat el rècord d’inscrits arribant als 2352 i ja ha tancat inscripcions. Es poden consultar els dorsas assignats al web . Aquest any la organització ha decidit bolcar-se amb els populars i ha tancat un acord amb Roger Roca que ha preparat uns entrenaments per a córrer aquesta mitja i la marató de Barcelona del 7 de març. Com mostra del suport als populars ha donat els dorsals 1 de nois i noies, que tenen dorsals separats de diferents color.Aquesta mitja que sempre ha apostat per la qualitat es totalment plana, dona uns serveis molts diferenciats com dorsal personalitzat, aparcament gratuït i bus llançadora, enviament dels resultats per sms, parcials cada 5 km, llebres per a tots els ritmes, guarderia per a nens de 3 a 11 anys i molts més. Aquest any estrena un servie de consulta de resultats en temps real de cada parcial als K5, 10, 15, 20 i meta enviant un missatge dorsal num al 27171. Aquest mitja sempre innovant. Es l’últim gran test per a la Marató de Barcelona. No us la perdeu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.