La Mitja de Gavà-Castelldefels bat el rècord d\’inscrits de sempre i aporta millores tecnológiques

0
513

La Mitja de Gavà-Castelldefels bat el rècord d’inscrits arribant als 2352 i ja ha tancat inscripcions. Es poden consultar els dorsas assignats al web . Aquest any la organització ha decidit bolcar-se amb els populars i ha tancat un acord amb Roger Roca que ha preparat uns entrenaments per a córrer aquesta mitja i la marató de Barcelona del 7 de març. Com mostra del suport als populars ha donat els dorsals 1 de nois i noies, que tenen dorsals separats de diferents color.Aquesta mitja que sempre ha apostat per la qualitat es totalment plana, dona uns serveis molts diferenciats com dorsal personalitzat, aparcament gratuït i bus llançadora, enviament dels resultats per sms, parcials cada 5 km, llebres per a tots els ritmes, guarderia per a nens de 3 a 11 anys i molts més. Aquest any estrena un servie de consulta de resultats en temps real de cada parcial als K5, 10, 15, 20 i meta enviant un missatge dorsal num al 27171. Aquest mitja sempre innovant. Es l’últim gran test per a la Marató de Barcelona. No us la perdeu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.