LA MARATÓ ULTIMA LA SEVA VESSANT FESTIVA

0
404

Quan falten tres setmanes per a la celebració de la Marató de Barcelona més multitudinària de la seva història, amb més d’11.500 inscrits, l’organització acabar de polir els últims detalls de les activitats paral·leles que tindran lloc els dies previs i el mateix dia de la Marató. Amb la finalitat d’aproximar l’esport a la ciutadania i per tal de convertir la carrera en una gran festa ciutadana, s’han preparat 40 punts d’animació al llarg de tot el recorregut de la cursa.| Aquestes activitats lúdico festives de caràcter popular, seran possible gràcies a les nombroses entitats culturals, societats gastronòmiques o grups de música que han volgut col·laborar estretament amb la Marató de Barcelona. Caragolades, concerts de música o balls tradicionals, seran els protagonistes d’ animar tan a corredors com ciutadans que vulguin sortir al carrer el proper 7 de març. Així mateix, el dia abans de la carrera, el dissabte 6 de març a partir de les 9.30h i des de la Plaça Marquès de Foronda (just davant del recinte de la Marató Expo), tindrà lloc la tradicional Breakfast Run, una cursa de 4,5 quilòmetres que rememora el tram final del recorregut de la Marató Olímpica de l’any 1992. La carrera és gratuïta i acabarà amb un esmorzar pels participants. A més a més, aquest any s’estrena el Concurs de Fotografia de la Marató de Barcelona. Totes aquelles persones que vulguin participar-hi, han d’enviar les fotos dels seus entrenaments previs a la Marató de Barcelona. Així mateix, també s’acceptaran fotografies de la Marató Expo i de la carrera, obrint el ventall de participants tan a aquelles persones que prendran part a la cursa, com aquelles que en seran espectadores de luxe. El termini per presentar les fotografies finalitzarà el proper 21 de març de 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.