REVISTA MARATHON. Sumari del número de Febrer-2010

0
469

Amics Internautes: l’exemplar de FEBRER el tenim imprès des del dia 4 però fins ara no us hem pogut enviar aquest resumen. Primerament parlem del GRAN ÈXIT aconseguit per les primeres MITGES MARATONS de l’any, es a dir, SITGES i TERRASSA. A continuació hem confeccionat un ESPECIAL de CURSES de SANT SILVESTRE amb les cròniques de: Sant Silvestres de Barcelona, Cursa del Nassos, de Lloret, la Sansi 3, de Vilanova del Camí, de Berga, de Cunit, de Sabadell ‘Isòcrona’, de Gelida, de Tarragona, de Girona, de Mollerussa, Cursa de l’Indiot, de Manlleu, de Canovelles, de: Madrid, València i Saragossa i, com no podia faltar la Internacional de Sao Paulo, Brasil…| Continuem amb els comentaris de les següents proves populars: Cursa Buff Epic Run, a Montjuïc, Mitja Marató Ciutat de Vilanova, Cursa Popular de Porqueres, Cursa de Sant Esteve, a Llagostera, Cursa entre Ponts, a Roda de Ter, 24 Hores de Can Dragó, a Barcelona, Cursa de Muntanya Riera de Gaià, Cursa pel Riu Ripoll, a Sabadell, Cursa per la Vida, a Manresa, Pujada a la Seu Vella, a Lleida, Pujada als Dipòsits, a Vilanova del Camí, Cursa Mar i Murtra, a Blanes, Sis Hores de Calella. Duatlons de Pallejà i de Cabrils. Acabem amb el Lliurament de premis de la LLIGA D’INTERNAUTES 2009. A les pàgines centrals, com és habitual, el CALENDARI de les properes proves populars de Març, on la nostra col•laboradora Alèxia ens ofereix més de 80 propostes diferents, amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Si tot això és del vostre agrat però encara no sou subscriptors de la revista i esteu interessats, podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a revistamarathon@yahoo.es, o per la web: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). Gran Oferta des d’ara i fins a la Marató de Barcelona (07-03) la subscripció per tot l’any 2010 + la bandolera del fondista + un pantalon de córrer per 45 euros. I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2010 de forma preferent a començaments de l’any i que poden participar al sorteig bimensual de material esportiu “marathombola”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.