LA TORNADA DE TIA HELLEBAUT CONFIRMA QUE NINGÚ VOL PERDRE’S BARCELONA 2010

0
2014

En les darreres setmanes molts altres atletes han manifestat el seu desig de tornar a competir a Montjuïc: Andrey Silnov, Concha Montaner, Francis Obikwelu, Christian Olsson i Stefano Baldini Barcelona, 16 de febrer de 2010 L’interès que desperta el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 està animant a molts atletes de tota Europa que havien abandonat temporalment les pistes a tornar ràpidament a la competició. La última en anunciar-lo avui en roda de premsa celebrada a Brussel·les ha estat la saltadora d’alçada belga Tia Hellebaut, campiona olímpica a Pequín, que ha confirmat el seu desig de seguir en l’alta competició després d’un període de descans en el que ha donat a llum a la seva filla Lotte.| Hellebaut va anunciar el seu comiat de l’atletisme el 5 de desembre de 2008, però després del naixement de la seva filla i amb l’exemple que al seu país han donat les tenistes Justine Henin i Kim Clijsters a les seves recents reincorporacions al circuit internacional, ha decidit tornar el mateix dia que ha fet 32 anys. I al seu horitzó apareix la final de salt d’alçada de Barcelona 2010, on es retrobarà amb una vella coenguda, la croata Blanka Vlasic, a la que va derrotar al 2008 a Pequín a una final extraordinària, i a la seva amiga Ruth Beitia, amb la que manté molt bona relació. Després de set setmanes d’estança a Sud-àfrica preparant la tornada a l’activitat, Hellebaut ha de decidir ara si es concentrarà en la seva prova de sempre, l’alçada, o provarà fortuna a l’heptatló, prova en la que ha fet interessants incursions, encara que tot sembla indicar que es decantarà per la primera opció. Aquests darrers dies també s’ha confirmat que Stefano Baldini, doble campió d’Europa de marató, també vol estar present a Barcelona 2010, el mateix que el velocista portuguès Francis Obikwelu, que a Montjuïc defensarà la seva corona continental de 100 metres de Göteborg 2006. També està de tornada el suec Christian Olsson, que ja ha saltat 17,07 metres aquest hivern a la prova de triple, el rus Andrey Silnov, que al 2010 ha superat el llistó d’alçada situat a 2,25 metres i l’espanyola Concha Montaner, que després de la seva maternitat ha competit ja en dues ocasions i compta amb una marca de 6,32 metres en salt de llargada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.