L’Hotel Augusta Vallès, Hotel Oficial de la Mitja 2010

0
1799

  L’Hotel Augusta Vallès i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, han arribat a un acord de col·laboració per oferir preus especials el cap de setmana de la Mitja i facilitar així als atletes els millors serveis per tal que gaudeixin encara més del cap de setmana d’activitats que s’està preparant.|   L’Hotel Augusta és un hotel de categoria quatre estrelles, molt ben comunicat i proper a la zona de sortida de la Mitja. Els seus serveis s’afegeixen al conjunt que l’organització de la Mitja possa a disposició dels atletes i els seus acompanyants. Per un preu especial de 64 euros l’habitació doble, amb Iva i esmorzar bufet lliure inclòs, poden gaudir de totes les instal·lacions que aquest magnífic hotel disposa, a nomes 5 minuts de la zona de sortida-arribada de la Mitja. Els inscrits a la Mitja o els 5km. podran afegir un descompte del 50% del cost de la inscripció a la primera nit d’allotjament. Un preu i unes condicions molt atractives per tal d’aprofitar al màxim el cap de setmana de la Mitja. Els interessats poden realitzar les seves reserves directament a l’Hotel. Poden trobar més informació al web  www.hotelaugustavalles.com   Entre les activitats preparades pel cap de setmana de la Mitja, a més de les curses de diumenge, poden assistir a la xerrada de salut que s’oferirà divendres 26 de març a la tarda a l’Ajuntament de Montornès del Vallès, i a les visites guiades al refugi antiaeri de Ca l’Arnau, un dels millors conservats de la Guerra Civil Espanyola, i que es troba a tocar de l’Hotel Augusta. Aquestes visites, organitzades per l’Ajuntament de Montornès, tindran lloc el dissabte 27 de març al matí, en grups reduïts i amb inscripció prèvia, i són gratuïtes. El mateix dissabte a la tarda, durant la Mini Solidària, es podran recollir els dorsals de la Mitja i els 5km. a la mateixa zona de sortida de la Mini, la Plaça Picasso de Montornès del Vallès.   Pel que fa a la Mitja i als 5km. les inscripcions són gairebé esgotades, sobrepassant ja els 3800 inscrits entre les dues curses i apropant-se a les 4000 posades a la venda per l’organització, quan encara falta un mes i mig per les curses. Aquesta magnífica acollida reafirma la Mitja Montornès com una de les més ben valorades i esperades pels atletes populars i permet a l’organització centrar-se ara en preparar amb molta il·lusió i temps les curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.