L’Hotel Augusta Vallès, Hotel Oficial de la Mitja 2010

0
1515

  L’Hotel Augusta Vallès i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, han arribat a un acord de col·laboració per oferir preus especials el cap de setmana de la Mitja i facilitar així als atletes els millors serveis per tal que gaudeixin encara més del cap de setmana d’activitats que s’està preparant.|   L’Hotel Augusta és un hotel de categoria quatre estrelles, molt ben comunicat i proper a la zona de sortida de la Mitja. Els seus serveis s’afegeixen al conjunt que l’organització de la Mitja possa a disposició dels atletes i els seus acompanyants. Per un preu especial de 64 euros l’habitació doble, amb Iva i esmorzar bufet lliure inclòs, poden gaudir de totes les instal·lacions que aquest magnífic hotel disposa, a nomes 5 minuts de la zona de sortida-arribada de la Mitja. Els inscrits a la Mitja o els 5km. podran afegir un descompte del 50% del cost de la inscripció a la primera nit d’allotjament. Un preu i unes condicions molt atractives per tal d’aprofitar al màxim el cap de setmana de la Mitja. Els interessats poden realitzar les seves reserves directament a l’Hotel. Poden trobar més informació al web  www.hotelaugustavalles.com   Entre les activitats preparades pel cap de setmana de la Mitja, a més de les curses de diumenge, poden assistir a la xerrada de salut que s’oferirà divendres 26 de març a la tarda a l’Ajuntament de Montornès del Vallès, i a les visites guiades al refugi antiaeri de Ca l’Arnau, un dels millors conservats de la Guerra Civil Espanyola, i que es troba a tocar de l’Hotel Augusta. Aquestes visites, organitzades per l’Ajuntament de Montornès, tindran lloc el dissabte 27 de març al matí, en grups reduïts i amb inscripció prèvia, i són gratuïtes. El mateix dissabte a la tarda, durant la Mini Solidària, es podran recollir els dorsals de la Mitja i els 5km. a la mateixa zona de sortida de la Mini, la Plaça Picasso de Montornès del Vallès.   Pel que fa a la Mitja i als 5km. les inscripcions són gairebé esgotades, sobrepassant ja els 3800 inscrits entre les dues curses i apropant-se a les 4000 posades a la venda per l’organització, quan encara falta un mes i mig per les curses. Aquesta magnífica acollida reafirma la Mitja Montornès com una de les més ben valorades i esperades pels atletes populars i permet a l’organització centrar-se ara en preparar amb molta il·lusió i temps les curses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.