XVI GALA DE L\’ATLETISME ESPANYOL

0
414

El passat dissabte 15 de gener, la Real Federación Española de Atletismo va celebrar la setzena edició de la Gala de l\’Atletisme Espanyol, a la seu del Comitè Olímpic Espanyol. En aquesta Gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l\’any, així com també reben premis persones i institucions dels diferents estaments del món de l\’atletisme espanyol. Els premis als Millors Atletes de l\’Any 2.009 han estat per Arturo Casado i Núria Fernández. Com a finalista per aquest premi a millor atleta de la temporada ha estat Natàlia Rodríguez, atleta que també estarà guardonada per la seva medalla de plata als Campionat del Món de Doha i la medalla de bronze als europeus de Barcelona.| Maria Vasco ha rebut premi per la seva victòria a la Copa del Món de Marxa i per la segona plaça aconseguida per l\’equip espanyol, premi que també ha rebut Beatriz Pascual. El premi a la Gesta de l\’Any ha estat per a Dídac Salas que va aconseguir la medalla d\’or als Jocs Olímpics de la Joventut i Berta Castells va ser guardonada a l\’apartat dels Rècords d\’Espanya batuts durant la temporada. Per últim, el jutge Sergio Moreno ha rebut el premi Jutge Novell i l\’Ajuntament de Barcelona el premi a les Institucions per l\’organització dels Campionats d\’Europa d\’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.