XVI GALA DE L\’ATLETISME ESPANYOL

0
310

El passat dissabte 15 de gener, la Real Federación Española de Atletismo va celebrar la setzena edició de la Gala de l\’Atletisme Espanyol, a la seu del Comitè Olímpic Espanyol. En aquesta Gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l\’any, així com també reben premis persones i institucions dels diferents estaments del món de l\’atletisme espanyol. Els premis als Millors Atletes de l\’Any 2.009 han estat per Arturo Casado i Núria Fernández. Com a finalista per aquest premi a millor atleta de la temporada ha estat Natàlia Rodríguez, atleta que també estarà guardonada per la seva medalla de plata als Campionat del Món de Doha i la medalla de bronze als europeus de Barcelona.| Maria Vasco ha rebut premi per la seva victòria a la Copa del Món de Marxa i per la segona plaça aconseguida per l\’equip espanyol, premi que també ha rebut Beatriz Pascual. El premi a la Gesta de l\’Any ha estat per a Dídac Salas que va aconseguir la medalla d\’or als Jocs Olímpics de la Joventut i Berta Castells va ser guardonada a l\’apartat dels Rècords d\’Espanya batuts durant la temporada. Per últim, el jutge Sergio Moreno ha rebut el premi Jutge Novell i l\’Ajuntament de Barcelona el premi a les Institucions per l\’organització dels Campionats d\’Europa d\’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.