L\’ISS-L\’Hospitalet, Campió en dones i tercer en homes

0
310

Aquest dissabte 13 de febrer, s\’ha disputat la segona edició de la Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta al Palau d\’Esports de Saragossa. L\’ISS-L\’Hospitalet, s\’ha proclamat Campió en la categoria femenina i també ha aconseguit la tercera posició a la masculina. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, s\’ha situat en quarta posició en noies i en la cinquena en nois.| El triomf de l\’ISS-L\’Hospitatet s\’ha aconseguit gràcies a les quatre victòries individuals i cinc segons llocs. Aquestes victòries han estat a càrrec de Marta Vilches als 60 metres amb un temps de 8”09, Amina Maria Alvarez als 3.000 metres amb 10\’47”54, Cora Salas en llargada amb 5,34 m, i Constança Cerrada al triple salt amb 11,06 metres. Les atletes de l\’Agrupació AC també han aconseguit dues victòries individuals a càrrec de Blanca González als 1.000 m amb un temps de 3\’12”21, i Georgina Vila en pes amb 12,00 metres. En homes, el Campió ha estat el CAICS Playas de Castellón. L\’ISS-L\’Hopsitalet ha pujat al tercer lloc del pòdium també amb quatre victòries individuals. Juan Fuentes ha vençut els 60 metres amb 7”54, Javier Delgado els 300 m amb 38”31, Marc Zúñiga els 3.000 m amb 9\’35”17, i Esteban Fernández en alçada amb 1,70 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.