L\’ISS-L\’Hospitalet, Campió en dones i tercer en homes

0
408

Aquest dissabte 13 de febrer, s\’ha disputat la segona edició de la Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta al Palau d\’Esports de Saragossa. L\’ISS-L\’Hospitalet, s\’ha proclamat Campió en la categoria femenina i també ha aconseguit la tercera posició a la masculina. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, s\’ha situat en quarta posició en noies i en la cinquena en nois.| El triomf de l\’ISS-L\’Hospitatet s\’ha aconseguit gràcies a les quatre victòries individuals i cinc segons llocs. Aquestes victòries han estat a càrrec de Marta Vilches als 60 metres amb un temps de 8”09, Amina Maria Alvarez als 3.000 metres amb 10\’47”54, Cora Salas en llargada amb 5,34 m, i Constança Cerrada al triple salt amb 11,06 metres. Les atletes de l\’Agrupació AC també han aconseguit dues victòries individuals a càrrec de Blanca González als 1.000 m amb un temps de 3\’12”21, i Georgina Vila en pes amb 12,00 metres. En homes, el Campió ha estat el CAICS Playas de Castellón. L\’ISS-L\’Hopsitalet ha pujat al tercer lloc del pòdium també amb quatre victòries individuals. Juan Fuentes ha vençut els 60 metres amb 7”54, Javier Delgado els 300 m amb 38”31, Marc Zúñiga els 3.000 m amb 9\’35”17, i Esteban Fernández en alçada amb 1,70 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.